top of page
Campanya Borsa de Lloguer Social de Reus

Disseny campanya gràfica per a la Borsa d'habitatge i lloguer social de l'Ajuntament de Reus

Serveis: Campanya gràfica, creació d'eslògan de campanya, disseny gràfic, disseny de cartelleria, aplicacions gràfiques a l'espai,  espot publicitari per xarxes social i televisió.

Any: 2020

L'Ajuntament de Reus tenia una necessitat: captar habitatge ​buit i oferir per una banda garanties als llogaters en matèria  d'assegurança, pagaments i tranquil·litat, i a les persones amb menys recursos la possibilitat d'accedir a un habitatge a un preu assequible. 

 

"Obre la porta a les oportunitats". Aquest és l'eslògan que vam crear des d'Icònic&co i en el que ens vam basar per desenvolupar la campanya publicitària de l'Ajuntament de Reus amb l'objectiu de captar habitatges buits i posar-los a una borsa de lloguer social assequible. ​


Obrir la porta a les oportunitats com a metàfora d'obrir la porta de casa teva (en aquest cas el target eren les persones amb pisos buits) i posar-la a disposició de la borsa de lloguer social de Reus accedint a tota una sèrie d'ajuts per rehabilitar els habitatges i, alhora, gaudint d'unes garanties úniques que cap immobiliària t'oferia.

La creativitat de la campanya es va desenvolupar entorn a aquest concepte, a partir del qual vam dissenyar tota una sèrie de peces com ara cartelleria, aplicacions gràfiques i anuncis de carrer, digitals, estàtics i dinàmics, així com un espot publicitari compartit a les xarxes socials i a la televisió local.

Campanya Borsa de Lloguer Social de Reus

Borsa de lloguer social de Reus il·lustració
Borsa de lloguer social de Reus cartell
Eslògan campanya Borsa de lloguer social de Reus
Borsa de lloguer social de Reus aplicació gràfica bus
Borsa de lloguer social de Reus pancarta
Borsa de Lloguer social de Reus anunci carrer
Borsa de lloguer social de Reus il·lustracions
bottom of page