expro_mockups_header.jpg

Client: Redessa, Reus Desenvolupament Econòmic

Serveis: Redisseny logotip, disseny gràfic, iconografia, vídeos, disseny editorial, disseny web, 

Any: 2021

L'empresa municipal REDESSA, encarregada de donar suport a la iniciativa empresarial i la promoció econòmica a través d'assessorament especialitzat i centres d'empreses, ens va encarregar al nostre estudi de disseny i comunicació per redefinir la seva imatge de marca de manera estratègica per assolir els nous objectius i estructuració de l'empresa Municipal.

El principal repte per aquest redisseny de marca va ser crear la nova imatge mantenint una relació directa amb l'antic logotip. Una vegada analitzat el passat, present i document estratègic de futur, vam extreure el símbol principal del nou univers visual de REDESSA: la fletxa. Vam definir un nou símbol amb l'agrupació de quatre fletxes i totes disposades en una mateixa direcció, fent que totes les fletxes estiguin en una posició de creixement. Aquest símbol representa el seu claim: on creixen les empreses. 

REDESSA agrupa diferents serveis per a professionals i ciutadans de Reus, és per aquest motiu que el logotip contempla variacions i aplicacions de cada una de les seves submarques.

Des del nostre estudi de disseny i comunicació de Reus hem treballat tot el projecte de manera integral amb la visió de crear una marca amb un desenvolupament visual preparat per la nova etapa de REDESSA. Hem dissenyat el logotip, disseny gràfic, disseny corporatiu, disseny de campanya de llançament, aplicacions gràfiques, disseny editorial i disseny web.

REDESSA

Realització de redisseny de marca i comunicació gràfica

EXPRO22_poster_0.png
expro22_mobil.jpg
EXPRO22_bandera_GRUPO_B_02.jpg
expro22_Billboard.png
expro22_id_card.jpg
expro22_fachada.jpg
EXPRO22_poster.jpg
EXPRO22_flyer_02.png