top of page
exproReus 2022

Client: Redessa, firaReus events

Serveis: Disseny cartell exproReus 2022, adaptacions d'imatge de marca en diferents formats: vinils per cotxes, banderoles, tanques, opis, anuncis impresos, anuncis digitals animats i estàtics, imatges per xarxes socials i espot publicitari audiovisual per xarxes socials i televisió.

Any: 2022

L'empresa municipal REDESSA, encarregada de donar suport a la iniciativa empresarial i la promoció econòmica a través d'assessorament especialitzat i centres d'empreses, així com firaReus events, l'organisme local encarregat de l'organització de fires i esdeveniments de diferents formats a REDESSA Tecno i al centre de fires i convencions ubicat al mateix edifici, ens van encarregar la campanya de comunicació de la històrica fira multisectorial exproReus. Aquest 2022 exproReus arribava a la seva 50a edició després de dos anys d'aturada per la pandèmia.
 

ExproReus ja s'ha convertit en un símbol de la ciutat: una fira multisectorial destinada al públic familiar amb estands sobre automoció, llar, etc, amb una voluntat molt clara de fer girar aquest 50è aniversari sobre dos eixos principals: la tecnologia i l'alimentació, potenciant el seu paper d'aparador i posicionament econòmic de la ciutat.

Des del nostre estudi de disseny i comunicació de Reus hem treballat tot el projecte de manera integral. Una campanya amb la visió de crear un univers gràfic i visual que respongui a aquests objectius i necessitats. Hem dissenyat el cartell de la fira, totes les seves adaptacions gràfiques en estàtic i en moviment, així com la realització d'un espot publicitari de 20 segons adaptat per a xarxes socials i per a televisió.

exproREUS 2022

Disseny gràfic, branding, comunicació visual i espot publicitari

exproReus oppi
exproReus adaptació mòbil
exproReus banderoles
exproReus tanca publicitària
exproReus id card
exproReus anunci estàtic
exproReus oppi
exproReus cartell sector tecnologia
exproReus flyers
exproReus oppi
bottom of page