top of page

perquè et facis

una idea

No ens agrada ballar (no sabem). Però ens encanta la música. I dissenyar, crear i comunicar (d'això sí que sabem!). I expressar-nos. I que t'expressis.

Som curiosos  a més no poder perquè això és el que ens fa ser homo sapiens. Veiem el món en formes, conceptes,  colors, i així l’expliquem. Com ens expliquem a nosaltres:

  • Grey LinkedIn Icon

Es pinta les ungles amb l’habilitat d’Andy Warhol i si els rellotges tinguessin més hores ella les viuria totes amb la mateixa intensitat. És addicte a la verdura i les amanides però la seva debilitat són les bledes. El disseny gràfic no és la seva feina sinó el seu ADN, i la seva perseverança aragonesa l’ha portat a ser la reina de la línia i el color. Li encanta fer fotos instantànies amb la seva Polaroid i utilitzar filtres només a l’Instagram. Amb una caixa de llumins i una fulla de julivert et construeix un jardí vertical. Comprovat

Olga,

la creativa

Ell creu ser l’Heròdot del segle XXI. Adora fer fluir el llenguatge com si es tractés d’anar-se passant pantalles de la play. Quan combines història, comerç internacional, màrqueting, música, cultura, series, idiomes i còmics, fregues la llàntia màgica i apareix ell.  Ha vist món i això l’ha fet tornar-se un Willy Fog empedernit. Està fermament convençut que qualsevol cosa es pot comunicar, si saps com. I ell ho sap, perquè és de Reus.

Marc,

el narratiu

Som Icònic

bottom of page