Què fem?

Sobretot el que ens agrada.

No seríem qui som si no fos així.

branding

disseny gràfic

audiovisual

disseny web

comunicació

Però t’ho posem fàcil:

I què significa això? Doncs que agafem una marca la dotem de vida, forma, colors i alegria i fem  que funcioni. Apliquem tècniques de màrqueting d’atracció al voltant d’una estratègia definida combinant la força de l’ impacte visual amb un llenguatge propi i personalitzat . Fem que la marca parli i comuniqui la seva personalitat. Donem un cop d’estat!

comunicació

estratègica

visual

branding

Treballem el naming, logotip, la identitat corporativa, el posicionament, l’arquitectura de marca i la seva lleialtat i funcionament.

Sí, és un anglicisme. Però els angloparlants són experts en crear paraules que englobin tot allò que volen dir. El branding permet dissenyar, construir i comunicar marques. Així que nosaltres administrem de manera estratègica tots els actius directes i indirectes que identifiquen la marca influint en el valor d’aquesta, tant per a tu com per al teu client. La dissenyem gràficament, la vestim d’elements visuals adequats, la conjuguem en un entorn i la dotem de poder.

audiovisual

El món audiovisual és la clau de l’atracció avui dia. Té un impacte directe i és fàcil d’assimilar. Ho sabem. I per això som capaços de crear vídeos i animacions de tot tipus, peces originals que destaquin la teva personalitat i que expliquin la història o històries darrere de cada projecte.

Disseny

web

I Qualsevol lloc web va molt més enllà de ser el teu aparador online. És la teva carta de presentació però sobretot com atraus el visitant perquè es converteixi en el teu client. Per això planifiquem, dissenyem i implementem espais web i ecommerce tenint en compte diversos factors: l’aspecte visual, la navegabilitat, interactivitat, experiència d’usuari, arquitectura de la informació, estructura... Basant-se en una estratègia de màrqueting d’atracció: si la teva sogra passa més de dos minuts a la teva web és que estàs fent les coses bé. I nosaltres som especialistes en sogres. I en webs, per descomptat!

Hem arribat a la mare dels ous. Traslladem tots els aspectes anteriors a la realitat digital d’avui dia. Implementem totes aquestes tècniques a través d’un llenguatge visual i semàntic que destaqui la idiosincràsia de la teva marca i es traslladi de la manera més fidel possible a la realitat 2.0 i internet. Sí, també treballem les xarxes socials.

A més estàs de sort! L’equip d’Icònic&co formem part d’Inbound Emotion, una de les empreses més importants d’Espanya d’inbound marketing o màrqueting d’atracció i reconeguda per ser una de les que implementa millor Hubspot ( el software més important d’ inbound marketing al món)

Així que si tens un negoci o empresa, sigui petit, gran o mitjà i busques algú que t’ajudi a créixer i a explicar al món com ets i qui ets, ens busques a nosaltres!

parlem?

 

hola@iconicandco.com

977 894 264

C/ Monterols 16 1-2

43201 · Reus 

connecta

  • Facebook - Black Circle
  • Instagram - Black Circle
  • LinkedIn - Black Circle

ajuda

Al nostre blog trobaràs eines que t'ajudaran a comunicar de manera creativa 

ICONIC&CO   COMUNICACIÓ ESTRATÈGICA CREATIVA