BASTET CLÍNICA VETERINÀRIA: disseny de marca

Updated: May 27


El disseny de marca no és tan sols una de les coses que més ens agrada fer, sinó que és també una de les quals sabem fer millor

I a Bastet Clínica Veterinària li tenim un apreci especial. En l'entrada d'avui t'expliquem com sorgeix la idea de Bastet i quin procés de creació s'ha seguit. Per cert, si tens una mascota, sigui exòtica o no, o si tu mateix/a et consideres una mica animal et recomano que visitis el que sens dubte és una de les clíniques amb més elegància i professionalitat del territori.

VOLS SABER COM ES CREA EL LOGOTIP?

En el post sobre Captor, ja comentavem com inciem la construcció d'un logotip. Un anàlisi i posterior brífing inicial és imprescindible per arribar fins al primer pas: l'extracció de conceptes.

La imatge de Bastet s'ha desenvolupat gràcies a entendre que ser experts i bons professionals juntament amb amabilitat y proximitat és la clau.

Era necessari doncs trobar una imatge actual que fos amable i sobretot que respirés professionalitat i confiança. Tots aquests conceptes i elements no podien obviar el nom escollit pels propietaris de la clínica: Bastet. En la mitologia egípcia Bastet, representada com la deessa gata, s'erigeix com la protectora de la llar y patrona de la fertilitat, així com aquella que protegia als seus adoradors de malalties, plagues o mal d'ulls, etc. En certa manera doncs, els elements egipci, gat i jeroglífic s'havien de veure representats d'alguna manera. El repte era no caure en el tòpic ni personificar Bastet i dissenyar tota una marca amb temàtica egípcia sinó buscar-li un gest de complicitat. Es l'ànima del projecte i havia de veure's representada d'alguna manera,

Bastet Clínica Veterinària és un espai únic, un lloc on les mascotes i les persones se senten a gust i on saben que els atendran bons professionals. Des d'aquí, només podem fer que agrair als seus propietaris la confiança que han dipositat en nosaltres, animar-te a seguir-los a les seves xarxes socials i desitjar-los-hi tots els èxits del món!

#disseny #marca #logotip

53 views

parlem?

hola@iconicandco.com

Raval de Santa Anna,  Reus 

connecta

ajuda

Al nostre blog trobaràs eines que t'ajudaran a comunicar de manera creativa 

ICONIC&CO   COMUNICACIÓ ESTRATÈGICA CREATIVA