top of page
Estudio y agencia de diseño gráfico y comunicación de Reus Tarragona

Els millors blogs de disseny gràfic segons nosaltres

millors blog de disseny gràfic

Creativitat i llenguatge visual: què no t’has de perdre si t’apassiona el disseny gràfic

 

És una obvietat que a Icònic&co ens apassiona el disseny gràfic, oi? De fet és el que fem i sabem fer millor. I és per aquest motiu que com a creatius i creadors que som ens agrada la gent que també ho és. De persones creatives n’hi ha de molts tipus. I moltíssimes dedicades a diferents camps, oficis o arts: il·lustradors, pintors, escriptors, músics, cineastes, cuiners...i un llarguíssim etcètera que donaria per un únic post o dos o tres en aquest blog. Però sobretot, nosaltres ens fixem en aquelles persones que tenen un talent especial per plasmar idees en un llenguatge visual, utilitzant les mateixes eines que utilitzem nosaltres: un ratolí, una pantalla i un teclat.

Si ets professional del disseny gràfic o simplement t’apassiona aquest art probablement hauràs passat hores i hores indagant a la xarxa i hauràs consultat un sense fi de blogs, webs, d’obres i artistes que t’han inspirat (o no) i a qui admires (o no). En aquest post, no pretenem fer un recull del que per nosaltres són els millors dissenyadors sinó més aviat acostar-te a diferents llocs web i blogs que et poden ser d’utilitat en aquest món. Ja sigui perquè contenen informació o notícies fresques sobre el món del disseny gràfic o perquè per a nosaltres tenen un interès especial en aquest món màgic.

Si la llista la féssim a nivell internacional ens seria molt complicat fer-ne una tria acurada, que no objectiva ja que com proposem en el títol es tracta de “Els millors blogs de disseny gràfic segons nosaltres”. A nivell estatal la tasca és igual de complicada però el ventall és més reduït i en dominem més el panorama. Així que som-hi (l’ordre no significa que vagi de millor a pitjor o viceversa. Per nosaltres tots gaudeixen d’un interès especial per alguna cosa en concret):

No me toques las helvéticas

millors blogs disseny gràfic

Blog sobre disseny gràfic i creativitat visual que abarca diferents disciplines dins d’aquest món.

____

Cosas Visuales

millors blogs disseny gràfic Reus

Espai d’inspiració, reflexió, aprenentatge i recursos dedicat a múltiples disciplines vinculades a la comunicació visual i el disseny gràfic.

____

Silo Creativo

Els millors blogs disseny gràfic

Blog sobre disseny gràfic i creativitat visual amb recursos descarregables.

____

Brandemia

Millors blogs disseny gràfic

Plataforma online dedicada al branding o identitat corporativa i creació de marques.

____

Macho dominante

Blog de disseny gràfic

Blog de disseny gràfic i creativitat nascut per donar suport a tots els dissenyadors oferint una recopilació de recursos, esdeveniments, portafolis...i tot el que fa referència al món de la creació visual.

____

Graffica

Blog disseny gràfic en català

Diari de notícies dedicat en exclusiva al món del disseny, i en especial del disseny gràfic, la creativitat i cultura visual.

____

The Secret Garden

Blog disseny gràfic català

Blog dedicat al disseny, publicitat i tendències.

___​

I tu, ens proposes algun altre espai web o blog interessant?

bottom of page