top of page
Estudio y agencia de diseño gráfico y comunicación de Reus Tarragona

Disseny gràfic a Reus? I molt més!

Disseny gràfic Reus

branding, disseny de marca i logotip, identitat corporativa, disseny web i ecommerce, packaging, impressió, video i motion graphics, comunicació online, community management i moltes coses més que fem amb molta passió i que us expliquem a continuació!

 

Icònic&co no és un estudi de disseny gràfic o agència normal i corrent. Perquè? En primer lloc perquè som de Reus. I no n’hi ha pas molt d’estudis com el nostre. En segon lloc, perquè ens agrada sentir-nos vius, tenir reptes i resoldre’ls de manera eficient i original segons cada projecte i cada persona que ens el plantegi. Ens agrada posar-li cara. Però sobretot ens agrada i apassiona el que fem. No seriem com som si no fos així. I què fem?

comunicació estratègica visual

I què significa això? Doncs que agafem una marca la dotem de vida, forma, colors i alegria i fem que funcioni. Apliquem tècniques de màrqueting d’atracció al voltant d’una estratègia definida combinant la força de l’ impacte visual amb un llenguatge propi i personalitzat . Fem que la marca parli i comuniqui la seva personalitat. Fem un cop d’estat!

com ho fem?

Branding Reus

BRANDING

Sí, és un anglicisme. Però els angloparlants són experts en crear paraules que englobin tot allò que volen dir. El branding permet dissenyar, construir i comunicar marques. Així que nosaltres administrem de manera estratègica tots els actius directes i indirectes que identifiquen la marca influint en el valor d’aquesta, tan per a tu com per al teu client. La dissenyem gràficament, la vestim d’elements visuals adequats, la conjuguem en un entorn i la dotem de poder. Treballem el naming, logotip, la identitat corporativa, el posicionament, l’arquitectura de marca i la seva lleialtat i funcionament.

disseny gràfic creatiu

DISSENY GRÀFIC

Amb un teclat, una pantalla i un ratolí, som capaços de comunicar emocions i llançar missatges gràfics per crear impactes visuals i generar un interès especial a l’observador. Tan impresos com digitals. Ens centrem en l’ordre, equilibri, color, contrast, èmfasi, moviment, ritme, estructura, unitat, espais en blanc, textura. Ah! I ho fem amb estil.

video Reus

VIDEO & MOTION GRAPHICS

El món audiovisual és la clau de l’atracció avui dia. Té un impacte directe i és fàcil d’assimilar. Ho sabem. I per això som capaços de crear vídeos i animacions de tot tipus, peces originals que destaquin la teva personalitat i que expliquin la història o històries darrere de cada projecte.

Disseny web Reus

DISSENY WEB

Qualsevol lloc web va molt més enllà de ser el teu aparador online. És la teva carta de presentació però sobretot com atraus al visitant perquè es converteixi en el teu client. Per això planifiquem, dissenyem i implementem espais web i ecommerce tenint en compte diversos factors: l’aspecte visual, la navegabilitat, interactivitat, experiència d’usuari, arquitectura de la informació, estructura... Tot en base a una estratègia de màrqueting d’atracció: si la teva sogra passa més de dos minuts a la teva web és que estàs fent les coses bé. I nosaltres som especialistes en sogres. I en webs, per descomptat!

Comunicació Reus

COMUNICACIÓ ONLINE

Hem arribat a la mare dels ous. Traslladem tots els aspectes anteriors a la realitat digital d’avui dia. Implementem totes aquestes tècniques a través d’un llenguatge visual i semàntic que destaqui la idiosincràsia de la teva marca i es traslladi de la manera més fidel possible a la realitat 2.0 i internet. Sí, també treballem les xarxes socials. A més estàs de sort! L’equip d’Icònic&co formem part d’Inbound Emotion, una de les empreses més importants d’Espanya d’inbound marketing o màrqueting d’atracció i reconeguda per ser una de les que implementa millor Hubspot ( el software més important d’ inbound marketing al món)

___​

Ara ja ho saps! Així que si tens un negoci o empresa, sigui petit, gran o mitjài busques algú que t’ajudi a créixer i a explicar al món com ets i què ets, ens busques a nosaltres!

bottom of page