Ets dissenyador/a? Vols fer pràctiques o treballar? Et busquem!

 

 

 

 

 

 

 Si no tens pèls a la llengua, ni callos a la mà, t’agraden les emocions fortes i t’apassiona el disseny gràfic, a què esperes a contactar amb nosaltres?

 

 

QUI SOM

 

 Persones. Com tu, jo i el vicari d'Olot. Sí, aquell que no té pèls al...

 

 

què fem

 

Gaudir del que ens agrada. A part, treballem la gràfica publicitària i audiovisual, la creació de marques atractives, el disseny web i la comunicació online. A la combinació de tot això n'hi diem comunicació estratègica visual.

 

 

a qui necessitem

 

A tu. Et necessitem a tu. A tu, que t'apassiona el disseny gràfic a tots els nivells i que t'agrada la feina ben feta, creativa i amb estil.

 

 com has de ser

 

No ens importa si has treballat per Dolce&Gabana, ets freelance o encara curses els estudis a la universitat o grau superior. Ens importa què pots aportar, quin és el teu estil i com l'apliques. Ens agrada que siguis una persona professional, viva, creativa, enèrgica, dinàmica, proactiva. Però sobretot ens agrada que t'agradi gaudir del que fas. I molt important: que et prenguis la vida amb humor i positivitat.

 

què busquem

 

 

Vols fer pràctiques? Fantàstic. Aquí podràs deixar anar la teva imaginació i t'ajudarem a fer florir les teves superhabilitats artístiques. Si et tornes Icònic et quedes amb nosaltres.

Vols treballar al nostre equip? Excel·lent. Defineix-te Icònic i demostra que les teves habilitats s'ajusten al nostre estil. Si és així, et volem.

 

 QUÈ T'OFERIM

 

Aprenentatge, recursos i bon ambient. Volem créixer i volem que ens ajudis. Si creixem nosaltres creixes tu i viceversa. 

 

 QUÈ HAS DE FER?

 

Si has arribat fins aquí és que reuneixes tots els requisits per ser Icònic! Així que no t'ho pensis més i presenta't sense embuts i de manera original a nosaltres a través de hola@iconicandco.com 

Si vols fer pràctiques col·loca a l'assumpte "pràctiques iconic" i si ets dissenyador/a professional " dissenyador/a iconic". 

Així de fàcil.

 

 

 

 

 

 

Please reload

  • blog.png
  • email.png
  • insta.png

hola@iconicandco.com ·  686 002 525

ICONIC&CO

COMUNICACIÓ ESTRATÈGICA VISUAL