top of page
Estudio y agencia de diseño gráfico y comunicación de Reus Tarragona

Aquest Nadal, Icònicandco volem fer-te un super regal fora de lo normal!

Ara que ve Nadal i posarem el porc en sal volem ferte un super regal. Sí! Un regal icònic que no oblidaràs. Et regalem la cara real del nadal: una sèrie de postals perquè comparteixis amb familiars, amics, enemics i coneguts.

 

Segur que ja has arribat a l'edat en que cada any et toca el mateix regal...mitjons i calçotets o calces i sostens, oi? Doncs no et desesperis! Nosaltres et regalem quelcom diferent per tornar-t'hi! Et regalem una sèrie de postals perquè les utilitzis com vulguis, amb qui vulguis i allà on vulguis. Allà vaig!

25 de Desembre - Nadal i caga tió

26 de Desembre - Sant Esteve

28 de Desembre - Sants Innocents

31 de Desembre - Cap d'any

6 de Gener - Reis

Descarrega-les totes clicant en el següent enllaç o a cada imatge: goo.gl/bIFTU1

 

Esperem que t'agradi el nostre regal i et desitgem unes bones festes i una molt bona entrada d'any 2017! Fins aviat!

bottom of page