top of page
Estudio y agencia de diseño gráfico y comunicación de Reus Tarragona

Estratègia de marketing digital a xarxes socials per a les rebaixes del teu negoci local

marketing digital a xarxes socials Olga Icònic&co

Posem que tens un negoci local. Ja sigui petit o gran. Un horari d'obertura i tancament. Situat en una ciutat concreta, en un carrer concret, en un número concret i amb un horari concret. Com tenir-lo obert 24 hores al dia 365 dies a l'any? A través del marketing digital i les xarxes socials. Ah!

 

A hores d'ara segur que sabràs la importància que tenen les xarxes socials. És una eina molt important de qualsevol estratègia de marketing digital. Les xarxes socials són fonamentals, aconsegueixen connectar la marques amb les persones en l'entorn digital.

En el blog de d' Icònic&co sempre et donem consells sobre disseny i marketing digital i avui no anava a ser menys. Volem regalar-te uns tips perquè la teva estratègia en xarxes socials t'ajudi a augmentar el tràfic al teu negoci físic durant el període de rebaixes. Si augmentes les visites a la teva botiga, augmentes les probabilitats de venda i per tant les vendes s'incrementen.

1. Canvia les teves portades, Que tothom s'assabenti!

No totes les xarxes socials tenen portada com per exemple instagram, però si en té la major xarxa social del món: Facebook. Demana al teu estudi de disseny gràfic o la teva agència de comunicació una imatge de portada que sedueixi. Per a aquestes imatges, t'aconsello el següent:

1. Una primera portada anunciant els millors descomptes

2. Una segona portada amb els productes estarella

3. I una tercera portada amb els últims descomptes

La portada de Facebook és com l'aparador de la teva botiga però oberta 24 hores. Totes les persones que entrin a la teva pàgina el primer que veuran serà la imatge de portada, per la qual cosa és la primera i gran oportunitat que tens per captivar a la teva comunitat.

2. GENERA CONTINGUT

No n'hi ha prou amb canviar les imatges de la teva portada per fer una estratègia en xarxes socials reeixida. Fa falta que creïs contingut específic de les rebaixes. Aquest contingut està pensat per donar a conèixer els descomptes i productes estarella o més demandats. Genera imatges amables, que sedueixin i que amb poc textt, informin sobre les rebaixes.

Si vols ser directe o directa i mostrar en aquest contingut els teus productes, no oblidis que una imatge val més que mil paraules. Intenta que les fotografies tinguin bona llum, s'apreciï bé el producte i que destaqui.

3. promocions online exclusives

Sí, ja sabem que el teu negoci no és online però l'objectiu és aconseguir el major tràfic de persones al teu comerç, no? Doncs som-hi! Crea codis promocionals o descomptes exclusius per a la teva comunitat:

1. No totes les persones que et segueixen a les xarxes socials són clients, però segur que els agrades. Aprofita això, i acosta't a elles amb un codi promocional perquè es converteixi en client.

2.Si part de la teva comunitat és clientela, quina millor manera de fidelitzar-la que donar-li un descompte extra?

3. Pots aprofitar el descompte promocional per aconseguir més vendes i per augmentar la teva comunitat. Com? Molt fàcil. Si fas un anunci on ofereixes un descompte extra i s'uneixen a la teva comunitat, estaràs aconseguint augmentar el nombre de clients i el nombre de seguidors.

4. destaca productes

Com a bon venedor que sabem que saps perfectament el que es porta més en cada temporada. Aprofita la teva experiència i visió per destacar productes d'èxit amb les imatges que citat anteriorment . En destacar productes que estan causant furor captaràs l'atenció, generaràs interès i a més serà el reclam perfecte perquè vinguin a comprar.

5. anuncia't

Quin millor moment anunciar-te a les teves xarxes socials que per rebaixes? Els anuncis són un element clau de qualsevol estratègia de marketing digital.Crea una bona campanya a les diferents plataformes perquè s'assabenti tot el teu públic potencial de les teves rebaixes. Creant un anunci amb una imatge potent, aconseguiràs dirigir-te al teu públic potencial i donar-te a conèixer de la millor manera. Recorda que és molt important a l'hora de crear anuncis la segmentació. Si no domines aquesta part, pot ser que no aconsegueixi els resultats que esperes.

6. creativitat

Tot el que facis, fes-ho sempre amb creativitat. Ja sigui rebaixes, nadal, estiu o tardor. Avui dia tots rebem milers d' imputs, i si les teves comunicacions no impacten tot l'esforç realitzat no tindrà els mateixos resultats. Tan sols sent autèntic o autèntica aconseguiràs captivar i enamorar al teu públic potencial en la teva estratègia de marketing digital a xarxes socials.

 

A Icònic&co esperem que aquests consells et siguin de gran ajuda i que sobretot tinguis una campanya de rebaixes reeixida i si necessites una cop de mà, aquí estem nosaltres. Com pots veure ens agrada compartir els nostres coneixements, així que si creus que poden ser d'interès per a algú del teu entorn, comparteix-ho perquè tingui una campanya de rebaixes exitosa. Fins a la propera!

bottom of page