top of page
Estudio y agencia de diseño gráfico y comunicación de Reus Tarragona

Coronavirus made us do it!

Sí. El coronavirus o Covid-19 ens ha obligat a fer-ho...ens ha obligat a seguir treballant!

 

Diuen que no hi ha mal que per bé no vingui. Home, (o dona) potser n’hi ha que si. Potser amb el coronavirus si...o no! Qui sap! Bé, això ho sabrem d’aquí a un temps. Però nosaltres estem on fire, perquè com diem sovint: “si Mahoma no va a la muntanya, la muntanya anirà a Mahoma”. 2017! Si n’ha passat de temps! I aquí seguim. Si el temps i la competència no han pogut amb nosaltres...ho farà el coronavirus? Segur que no!

SEGUIM DISSENYANT I COMUNICANT MARQUES. A REUS, TARRAGONA I A L'ESPAI SIDERAL

Recordes el nostre eslògan natural, total i real: “Dissenyem i comuniquem marques. Blanques, negres i de colors. 2.0 y 386. Sobre paper i sobre mullat. Per tu i amb tu que digueren els apòstols. I el missatge ja fa més de 2000 anys que dura”. Si, cara dura. I nosaltres anem pel camí, així que no cal patir.

El coronavirus o Covid-19 no ens atura. Però si que ens obliga (de moment) a canviar el nostre espai habitual de treball fins ara. C/Monterols 16 1r. 2a. Per responsabilitat, per salut. Perquè ens estimem. Perquè us estimem. Perquè ens en volem sortir quan abans millor.

I què hem fet? Doncs hem traslladat la logística a les nostres cases. De fet, no ens ha variat massa la nostra rutina de treball. Més enllà de necessitar un o dos cervells, paper, llapis, ordinadors, internet i mooooolta creativitat (el nostre hàbitat natural), no ens cal massa cosa més. Ah! I res de teletreball! Treball en remot, una pràctica habitual a Icònic and company, tot i que ara, d’habitual passi a diària. Tot i que ens encanta el contacte humà, ens agrada conèixer-vos i parlar amb vosaltres cara a cara, durant un temps ho haurem de fer via Skype, Zoom o qualsevol altra plataforma digital que ens ho permeti.

NO US TROBAREM A FALTAR...PERQUÈ ENS PODEM COMUNICAR!


Trobarem a faltar els esmorzars de mig matí a la plaça mercadal, els dies de rodatge i fotografia en paratge natural. Però a vosaltres no us trobarem a faltar perquè ens podem comunicar. I ens comunicarem. I ho farem via correu electrònic o Skype a l’adreça hola@iconicandco.com

 

Adéu coronavirus, hola segle XXI!

bottom of page