top of page
Estudio y agencia de diseño gráfico y comunicación de Reus Tarragona

Els millors perfils d'Instagram creatius del Camp de Tarragona

Icònic&co som creatius. Som del Camp de Tarragona. I ens encanta Instagram. T'imagines de què anem parlar en aquest post?

 

Hem elaborat un TOP de perfils d'Instagram creatius del Camp de Tarragona. Els perfils són molt diferents entre ells, però tots tenen un perquè. Com ja sabràs Instagram és una xarxa social 100% visual, que es pot utilitzar com a projecte personal o professional. A la província de Tarragona hi ha galeries que realment enamoren. Totes elles amb les seves particularitats. Sincerament, ens ha estat molt difícil escollir. Per això hem creat diferents categories.

Estàs impacient per veure si ets a la llista? Si t'hi trobes deixa un comentari! I sinó també i digues que et sembla.

top negoci local

Al Camp hi ha molts negocis amb perfils excel·lents, així que ens ha estat molt difícil triar-ne només un. Però el nostre premi és per a La Creme de la Creme de Reus pel seu tacte a l'hora de fer les fotografies. La seva sensibilitat no és d'estranyar, tenint en compte que és un comerç que ven cosmètica natural. Un Instagram molt cuidat, amb cert aire minimalista i en tonalitats molt blanques. La Creme de la Creme és un gran exemple de com un perfil de venda de productes pot ser tot un èxit.

top humor

Ens vam quedar bocabadats fa un temps en descobrir-lo. Desborda creativitat i enginy per la pantalla del mòbil. Albert.86 crea obres d'art amb legos i dibuixos, i com a resultat tenim imatges molt divertides que expliquen històrietes. L' Instagram de l' Albert és la combinació perfecta de creativitat i humor. Un 10.

top fotografia

The Fantasy Studios és un estudi de fotografia de Tarragona amb una enorme sensibilitat, molt possiblement perquè saben trobar l'equilibri entre la psiclogia i la fotografia. Gaudeix d'una mirada penetrant que sap despertar en les persones quelcom semblant a la màgia. Fotografies plenes d'emoció i fantasia. Una galeria digna de dedicar-hi temps per gaudir-la.

top art

Poligon, és una associació cultural amb seu a Tarragona que treballa amb l'art urbà i contemporani i utilitza la idea com a base per a l'experimentació . La seva galeria està plena d'expressions artístiques en l'àmbit urbà. Tant de bo veiéssim més obres d'art a les ciutats gràcies a iniciatives com Poligon Cultural.

top mirada especial/minimalisme

Jordi Breso té una mirada molt especial representada en les seves fotografies: el minimalisme. Grans taques de color amb petits protagonistes, composicions geomètriques i colors en armonia. El seu compte es un gran exemple de que amb poc es pot explicar molt.

top marca

Freshly Cosmetics, una marca de cosmètica natural creada a Reus , s'emporta la palma al millor Instagram de marca del Camp de Tarragona, i podríem dir que, en la nostra humil opinió, estaria en el TOP de tot el país. Fotografies pròpies amb fotografies fetes pels seus seguidors, dels seus productes, estil de vida saludable, receptes, consells i sobretot fet d'una manera molt natural i ple de colors. El seu estil i personalitat és exemple d'èxit, perquè connecta directament la marca amb els usuaris. Felicitats a l'equip de Freshly! Ah per cert, nosaltres tenim la sort de viure la marca des d'una miqueta més endins, Si! dissenyem tots els seus productes

top espais/paisatges/aventurers

Com no havia d'aparèixer livetgn en aquesta llista? Crec que sobren les paraules per explicar el seu perfil però intentaré fer l'esforç de definir-lo: Escenaris naturals plens de vida. El David retrata paisatges de tots els colors i formes, però pràcticament sempre hi ha com a mínim, una persona aportant-li caràcter a la fotogafía. Si voleu viatjar sense moure-us la visita és obligada.

top perfil personal

Ja fa uns anys que vaig descobrir el compte de la Rosa de Reus, una galeria molt slow en color blanc. La Rosa Urgellès cuida cada detall sense perdre frescor i utilitza colors neutres on predomina el color blau en petites dosis.

top CULTURA

El Camp és un territori ple de d'història i cultura. Així com ho és Catalunya. I el perfil de l' ingocat aconsegueix transmetre a través de les seves instantànies les sensacions i els moments d'estar observant paisatges, entorns, esdeveniments i fets puntuals del nostre territori tal com si hi fossis. Un espectre fotogràfic brillant tan en el tractament de la imatge com en la temàtica d'aquestes. Tenir més de 33.000 seguidors no és casualitat.

top estatal

Moderna de pueblo és la reina de l'humor i la il·lustració. El seu compte té centenars de milers de seguidors repartits per gran part del món, però l'autora de les vinyetes còmiques és de Reus, la capital del Baix Camp, com nosaltres (picada d'ullet picada d'ullet). Si ets jove i vols passar una bona estona, la seva galeria d' Instagram és la teva millor aliada.

top estudi

Sí, perquè t'he d'enganyar: ja que hem elaborat aquesta llista, que menys que incloure'ns-hi, no creus? El nostre Instagram té molt poc temps de vida, però intentem que transmeti la nostra personalitat. Ens havíem adonat que fins ara, totes les agències de comunicació tenien un llenguatge molt corporatiu i clàssic, tan estètic com semàntic. Nosaltres hem decidit posar-li cara dura, ser directes i preocupar-nos per explicar com som i com ens agrada fer les coses. I el resultat és aquest.

 

Acabat aquest TOP et pregunto: hi ha algun perfil d' Instagram que t'encanti i vulguis compartir amb nosaltres? Ajuda'ns a fer fluir la creativitat i cita tots aquells que segueixes dia a dia i no pots deixar de mirar. Fins a la propera!

bottom of page