top of page
Estudio y agencia de diseño gráfico y comunicación de Reus Tarragona

World Padel Tour: disseny gràfic pel Costa Daurada Open

WPT Reus Costa Daurada Open 500 pancarta

Per segon any consecutiu a Icònic&co tenim el plaer i l’honor de dissenyar la imatge gràfica del World Padel Tour celebrat a Reus.

 

Dissenyant tendències


El pàdel s’ha convertit en els últims temps en un dels esports més practicats a Reus, Catalunya i a l’Estat. Una tendència. Així ho demostren la desena de clubs amb els quals compta la ciutat i la gran quantitat de gent de totes les edats que hi juga. El World Padel Tour n’és la competició més important. Una competició on participen els millors esportites del món en aquesta disciplina, tant en categoria masculina com femenina. A Reus tenim la sort de comptar amb una de les seves etapes per segon any consecutiu. I Icònic&co, el plaer de poder dissenyar-ne la cartelleria. També per segon any consecutiu.


Per encàrrec de l’Ajuntament de Reus, la imatge gràfica del World Padel Tour havia de comptar amb una de les seves protagonistes més destacades: la reusenca Ari Sánchez. I és que a la ciutat, no només tenim la sort de comptar amb aquesta competició, sinó que també tenim el privilegi de tenir com a conciutadana la qui actualment és la tercera millor jugadora del món (per nosaltres la número 1!), a qui des d'aquí aprofitem per felicitar per l'última victòria aconseguida precisament a casa!


Així doncs, amb Ari Sánchez com a protagonista i, a partir de l’eslògan “Fot-li, que ets de Reus” ( agafant com a referència la frase popular i donant-li el tomb) el nostre estudi ha creat durant dos anys seguits la imatge gràfica de l’etapa local del World Padel Tour.

El 2022, sota el nom “Estrella Damm Reus Costa Daurada Open 2022”.


WPT Estrella Damm Reus Costa Daurada Open 2022 cartell
Estrella Damm Reus Costa Daurada Open (2022)El 2023, "Tau Cerámica Reus Costa Daurada Open 500".___​

Esperem poder seguir comptant amb la competició a la nostra ciutat l'any vinent i, no cal dir-ho, seguir-ne dissenyant la imatge!

bottom of page