top of page
Branding i redisseny de marca de Redessa

Serveis: Branding,redisseny de marca, logotip, disseny gràfic, iconografia, vídeos, disseny editorial, disseny web, aplicació gràfica en l'espai.

Any: 2021

L'empresa municipal REDESSA, encarregada de donar suport a la iniciativa empresarial i la promoció econòmica de Reus, a través d'assessorament especialitzat i centres d'empreses, ens va encarregar al nostre estudi de disseny i comunicació redefinir la seva imatge de marca de manera estratègica per assolir els nous objectius i estructuració de l'empresa municipal.

El principal repte per aquest redisseny de marca va ser crear la nova imatge mantenint una relació directa amb l'antic logotip. Una vegada analitzat el passat, present i document estratègic de futur, vam extreure el símbol principal del nou univers visual de REDESSA: la fletxa. Vam definir un nou símbol amb l'agrupació de quatre fletxes i totes disposades en una mateixa direcció, fent que totes estiguin en una posició de creixement. Aquest símbol representa el seu claim: "on creixen les empreses". 

REDESSA agrupa diferents serveis per a professionals i ciutadans de Reus, és per aquest motiu que el logotip contempla variacions i aplicacions de cada una de les seves submarques.

Des del nostre estudi de disseny i comunicació de Reus, Icònic&co, hem treballat el branding de tot el projecte de manera integral amb la visió de crear una marca amb un desenvolupament visual preparat per la nova etapa de REDESSA. Hem dissenyat gràficament el logotip, el disseny corporatiu, disseny de campanya de llançament, aplicacions gràfiques, disseny editorial i disseny web. De la mateixa matriu, neixen altre marques o submarques que hem desenvolupat com firaReus events o Comunitat Redessa.

REDESSA

Branding, redisseny de marca i comunicació gràfica

Nou logotip dissenyat per Icònic per a l'empresa municipal REDESSA de Reus
Eslògan del redisseny de marca de Redessa
Disseny gràfic símbol Redessa
Disseny de targetes corporatives de Redessa
Disseny de senyalètica per a Redessa
Branding Redessa
Disseny de logotip creat per Icònic and Co, estudi de disseny i comunicació de Reus, província de Tarragona
Disseny de cartell publicitari per Redessa
Disseny gràfic de símbol per Redessa
Redisseny de logotip de Redessa
Nou Disseny web de Redessa
Disseny de targetes per esdeveniments de Redessa a Reus
Disseny gràfic de carpeta corporativa per Redessa
Disseny de campanya publicitària per Redessa
Rebranding de Redessa realitzat per Icònic&co
Disseny de senyalètica i gràfica en l'espai de Redessa
Disseny de campanya publictària per Redessa
bottom of page