top of page
Estudio y agencia de diseño gráfico y comunicación de Reus Tarragona

El show ha de continuar


Estudi disseny gràfic i marketing a Reus, feliç 2018

Ara segur que t'estàs preguntant, i aquests que fa mesos que no diuen res i ara vénen a felicitar-me l'any i encara no m'han felicitat el nadal? Doncs si, ja saps que tenim molta cara dura!

_____

Aquest 2017 ha sigut un any... Quin any! Ens han sortit algunes canes, de vegades no hem menjat massa bé, i dormir tampoc, hem estat més hores a l'oficina que a casa, de fet alguna vegada ens han donat per desapareguts! Però saps què? Gràcies! Gràcies per fer que Icònic sigui un estudi de disseny i comunicació que ha fet despertar una nova manera de comunicar i entendre la nostra professió a la província. Gràcies donar-nos l'oportunitat de conèixer noves persones i experiències, de vegades una mica estressants, però ens ho hem passat d'allò més bé! Gràcies per donar-nos l'oportunitat de treballar amb companys i companyes del disseny i la comunicació de Tarragona passant per Ses Illes. Gràcies per confiar en nosaltres encara que no som políticament correctes, Gràcies per les reunions que han acabat parlant de tot menys de feina i de vegades amb una bona cervesa a la fresca. Gràcies per totes les gràcies que hem rebut I, ja que estem, com que encara som a temps aprofitem per demanar la carta als reis: - Millorar com a professionals - Aprendre dels errors i intentar que no tornin a passar - Tornar a dir que si mil vegades més quan ens aviseu d'avui per ahir - Estar més a prop de vosaltres (aquesta l'ha portat el tió, aviat us comunicarem la nova ubicació) Ja ho saps! The show must go on

bottom of page