top of page
Estudio y agencia de diseño gráfico y comunicación de Reus Tarragona

BASTET CLÍNICA VETERINÀRIA: disseny de marca

Bastet clínica veterinària perro

El disseny de marca no és tan sols una de les coses que més ens agrada fer, sinó que és també una de les quals sabem fer millor

 

I a Bastet Clínica Veterinària li tenim un apreci especial. En l'entrada d'avui t'expliquem com sorgeix la idea de Bastet i quin procés de creació s'ha seguit. Per cert, si tens una mascota, sigui exòtica o no, o si tu mateix/a et consideres una mica animal et recomano que visitis el que sens dubte és una de les clíniques amb més elegància i professionalitat del territori.

VOLS SABER COM ES CREA EL LOGOTIP DE BASTET CLÍNICA VETERINÀRIA?

En el post sobre Captor, ja comentavem com inciem la construcció d'un logotip. Un anàlisi i posterior brífing inicial és imprescindible per arribar fins al primer pas: l'extracció de conceptes.

La imatge de Bastet s'ha desenvolupat gràcies a entendre que ser experts i bons professionals juntament amb amabilitat y proximitat és la clau.

bastet clínica veterinària logo

Era necessari doncs trobar una imatge actual que fos amable i sobretot que respirés professionalitat i confiança. Tots aquests conceptes i elements no podien obviar el nom escollit pels propietaris de la clínica: Bastet. En la mitologia egípcia Bastet, representada com la deessa gata, s'erigeix com la protectora de la llar y patrona de la fertilitat, així com aquella que protegia als seus adoradors de malalties, plagues o mal d'ulls, etc. En certa manera doncs, els elements egipci, gat i jeroglífic s'havien de veure representats d'alguna manera. El repte era no caure en el tòpic ni personificar Bastet i dissenyar tota una marca amb temàtica egípcia sinó buscar-li un gest de complicitat. Es l'ànima del projecte i havia de veure's representada d'alguna manera,

bastet clínica veterinària tarjetas

bastet clínica veterinària carpetas

bastet clínica veterinària papelería

bastet clínica veterinària diseño

bastet clínica veterinària carteles

bastet clínica veterinària diseño web

 

Bastet Clínica Veterinària és un espai únic, un lloc on les mascotes i les persones se senten a gust i on saben que els atendran bons professionals. Des d'aquí, només podem fer que agrair als seus propietaris la confiança que han dipositat en nosaltres, animar-te a seguir-los a les seves xarxes socials i desitjar-los-hi tots els èxits del món!

Comentarios


bottom of page