top of page
Estudio y agencia de diseño gráfico y comunicación de Reus Tarragona

7 anys dissenyant i comunicant marques!

disseny freshly cosmetics

Dissenyant i comunicant marques.

From Reus since 2016

 

“Dissenyem i comuniquem marques. Blanques, negres i de colors. 2.0 i 386. Sobre paper i sobre mullat. Per tu i amb tu, que digueren els apòstols. I el missatge fa ja més de 2000 anys que dura.”


Així ens presentàvem aquell estiu de 2016. Sí, 2016. El temps passa volant i nosaltres seguim al peu del canó. Amb més (g)canes i més arrugues. Però amb més energia, experiència i motivació que mai. Aquella energia, experiència i motivació que ens han injectat les vivències viscudes en el sí d’Icònic&co.


Icònic&co logoIcònic (la Olga, el Marc i ara el Xavi). Co, totes aquelles persones que ens ajudat a fer créixer el/la nostre fill/a. A qui agraïm i estarem eternament agraïts. Començant per les nostres famílies. Continuant per totes aquelles persones que, d’alguna manera o altra, han passat per l’estudi i han posat el seu granet de sorra. Que hi han treballat, que hi han fet pràctiques, que ens han contractat, que han confiat en nosaltres i que, en definitiva, ens han fet créixer i ens han ajudat a arribar on som ara.


Ara no som a la meta, encara som a l’inici del camí. Però de tant en tant val la pena mirar enrere i veure que tot l’esforç ha tingut recompensa. El treball de formigueta, la humilitat, però alhora l’orgull de ser conscients que tot el que s’ha aconseguit és gràcies a l’esforç i la constància. I la perseverança. Quina paraula més bonica. I que difícil alhora!

Aquest escrit és un petit autohomentage (ens el mereixem, després de tantes hores, dies i anys de treball) i un reconeixement a totes i cada una de les persones que han confiat en nosaltres en algun moment.


___​

Mil i una gràcies. Aquí estem. Som Icònic i aquí seguirem!

bottom of page