top of page
Estudio y agencia de diseño gráfico y comunicación de Reus Tarragona

Disseny gràfic a Tarragona: com fer que la teva marca sigui memorable

Disseny gràfic Tarragona marca memorable


El disseny gràfic a Tarragona, a Reus, a Barcelona, a Catalunya, a Espanya o al món. Lo important és que allò que fem és memorable. T'expliquem com.

 

Per què a Tarragona? Perquè m'esborrona.


El disseny gràfic és una eina clau per a qualsevol empresa que vulgui destacar en un mercat cada vegada més competitiu. Com diem a Icònic&co, és (com a mínim) el 50% de l’èxit d’una empresa. El disseny gràfic a Tarragona (Reus, província o on sigui), com a qualsevol altra ciutat, és un servei que ofereixen moltes empreses , però poques estan especialitzades en aquest camp.


Així doncs: com pots assegurar-te que la teva marca sigui memorable? Escollint bé els professionals que t’acompanyen. En la següent entrada compartirem alguns consells (basats en l’experiència) de com pots aconseguir que la teva marca sigui inoblidable gràcies al disseny gràfic. Amb nosaltres!

Com fer que la teva marca sigui memorable (amb nosaltres)1. Entendre el teu públic i la teva competència


Abans de començar a dissenyar la teva imatge de marca, és important que identifiquis, entenguis i coneguis el teu públic i la teva competència.

Què és el que el teu públic potencial busca en una empresa del teu sector? Quines són les característiques que fan que la teva empresa sigui única?

Com estan fent servir la seva imatge de marca els teus competidors?


Aquestes són algunes de les respostes que hauries de començar a respondre abans de treballar en la teva marca. Aquestes i bastants més. A Icònic&co, abans d’iniciar qualsevol projecte de disseny gràfic o branding, treballem amb un qüestionari complet per analitzar bé molts d’aquests factors.


2. Identitat visual


La identitat visual de la teva empresa o marca és la primera cosa que els teus clients veuen en entrar en contacte amb la teva marca. Per tant, és important tenir una identitat visual que sigui atractiva, coherent i que reflecteixi la personalitat de la teva marca. Això inclou el logotip, els colors, les fonts i altres elements gràfics. Un dissenyador gràfic professional i destacat pot ajudar-te a fer que la teva marca sigui fàcilment identificable i funcioni en el mercat. I aquí és on entrem nosaltres.


3. Crea un logo memorable


El logo no ho és tot. Però sí que és la peça central de la teva imatge. El logo ha de ser simple, fàcilment identificable i memorable. Quan dissenyem el teu logo, ens assegurem que sigui fàcil de llegir, que utilitzi una paleta de colors coherent i que estigui en línia amb la personalitat de la teva marca. El teu logo ha de ser reconeixible de forma immediata pels teus clients, ha de complir una funció i ha de ser prou atractiu per ser recordat a mitjà termini.


4. Un disseny coherent i consistent


La coherència i la consistència són fonamentals per construir una marca memorable i perfectament identificable. Ens assegurem que els teus dissenys siguin coherents amb tots els teus materials de marca i de màrqueting. Això inclou la teva pàgina web, el material publicitari, les teves xarxes socials i qualsevol altre suport on es repliqui la teva imatge de marca. Tots els elements han de ser coherents i estar en línia amb la identitat visual de l’empresa. Si no és així, el missatge es distorsiona, la marca perd força i és difícil d’identificar.


5. Originalitat


Ser original és important per destacar en un mercat cada vegada més saturat. Pensa un moment: si estàs llegint aquestes línies, és probable que t’estiguis plantejant fer alguna cosa amb nosaltres. Has arribat aquí per casualitat? O t’ha cridat l’atenció alguna cosa de la nostra marca? Doncs aquí està el secret. Construeix un disseny i una marca atractiva, original i que respongui a unes necessitats, però que surti de la norma.


6. Utilitza imatges i recursos impactants


Ja ho diu la dita que una imatge val més que mil paraules. Doncs utilitza-les perquè la teva marca sigui memorable. Imatges, dissenys diferents, vídeos, motion graphics... Els elements més consumits avui dia. Fes servir els recursos que et brinda el disseny gràfic i la digitalització per cridar l’atenció dels teus clients potencials.


7. Crea una experiència de marca única


Un bon disseny de marca no s’acaba en el logotip, sinó que comença just allí. Perquè la teva marca sigui memorable has de crear una experiència de marca única per als teus clients. Això inclou el branding, és a dir, com desenvolupes aquella marca en tots els seus canals amb la coherència i la cohesió correctes i què transmets als teus usuaris perquè siguin fidels i gaudeixin d’una experiència única.8. Comunicació efectiva


El disseny gràfic no només ha de ser bonic, sinó que també ha de ser efectiu en la comunicació del missatge de la teva marca. Nosaltres, a través d’una guia d’estil, t’ajudem a marcar les pautes per comunicar el teu missatge de manera clara i efectiva. Això pot incloure, els patrons gràfics a seguir en les teves comunicacions, creació de gràfics i infografies per explicar productes o serveis, la selecció de tipografies clares per facilitar la lectura, i altres estratègies de disseny que facilitin la comprensió als teus clients.En resum, no hi ha una fórmula màgica per a l’èxit, però seguir un mètode de treball i posar-te en mans de professionals pot marcar la diferència. I el disseny gràfic és una eina clau per a aquella empresa o marca que vulgui destacar en un mercat tan competitiu i saturat. Per tan, si busques un bon servei de disseny gràfic a Tarragona has anat a parar al lloc correcte.


___​

Des d' Icònic&co et convidem a voltar per la nostra web i a investigar sobre els projectes en els que hem treballat. En tenim molts de penjats i alguns que estan esperant el seu torn. Tal com el disseny, nosaltres també estem en constant evolució!


Comments


bottom of page