top of page
Estudio y agencia de diseño gráfico y comunicación de Reus Tarragona

A Reus el vermut es viu a l'estiu

Disseny gràfic Reus Vermut

El vermut es cultura? Sens dubte!

 

Sí. El vermut és cultura. I a Reus encara més. Que, perquè és cultura? Molt fàcil. Quantes i quantes vegades has dit o sentit la frase:

QUEDEM PER FER UN VERMUT?

Milers de milions. Ara, no és menys cert que aquesta frase no és un monopoli exclusivament reusenc, però la capital del Baix Camp hi té alguna cosa a veure. M’explico.

Tot i que l’embrió d’aquesta beguda es remunta a temps pretèrits fora de casa nostra, el que ens interessa ( i que explica perquè n’és d’important el vermut a casa nostra), és que durant el segle XIX es consolida i n’esdevé l’auge comercial. És aleshores quan la ciutat de Reus n’agafa les regnes, i la introdueix a Catalunya i a Espanya a través de més d’una trentena d’empreses i fabricants. La potent indústria al seu voltant, així com la popularitat que agafà en aquells temps fa que encara avui dia, si demanes un vermut a Madrid has de demanar “vermut de Reus”.

disseny infografia vermut reus

A Icònic&co ens apassiona no només el disseny gràfic i la comunicació sinó també la història, tradicions i cultura. De la nostra ciutat i d’arreu. Per aquest motiu hem decidit dur a terme una iniciativa que involucri a la població reusenca amant del vermut, i als establiments més representatius del moment que d’alguna manera representen una connexió amb ell. Un cop plantejada la proposta als Amics del Vermut de Reus (que ens donaren el seu suport) i als locals escollits decidim llençar “El vermut es viu a l’estiu!”, perquè tot i ser una beguda disposada a ser gaudida en qualsevol moment de l’any ve molt de gust en aquesta època, acompanyada d’una bona terrassa, bon temps i bona companyia.

Et convido doncs a unir-te a la iniciativa i a fer-la córrer per les xarxes socials, escampar-ne la veu i a participar-hi, i entràs en el sorteig de 2 vermuts cada setmana d’aquí a Setembre en un dels locals que apareixen en el mapa.

NO T'HO PENSIS MÉS I VIU EL VERMUT A L'ESTIU!

O QUAN VULGUIS.PERÒ gaudeix-lo sempre

en bona companyia.

___​

Ens veiem per les terrasses! Salut i vermut!

disseny gràfic reus vermut

bottom of page