top of page
Estudio y agencia de diseño gráfico y comunicación de Reus Tarragona

Icònic&co ha parit un nou membre!

disseny freshly cosmetics

La família creix. L’empresa creix. Icònic&co creix. Tenim moltes coses a explicar-te. Ho anirem fent a poc a poc. La més important de totes és que tenim nou fitxatge a la plantilla. Icònic a parit un nou membre i no podem estar més contents!

 

Són molts anys plens d’afanys


Sembla mentida, però aviat farà 8 anys que vam arrencar aquesta aventura. I ni crisis econòmiques, ni pandèmies ni històries ens han aturat. Més de 3 oficines, 50.000 mudances i diferents persones que ens han acompanyat durant aquests anys i que, sens dubte, han contribuït a construir la marca Icònic que, ja podem dir amb orgull, és un referent en el camp del disseny a gràfic. Com a mínim a la ciutat de Reus. Reus als teus peus. La ciutat que sempre et torna. Et torna el que li dones. Hi poses esforç i reps oportunitats. Quin goig treballar en tants projectes per la nostra ciutat! Són tants els clients i col·laboradors als quals hauríem d’agrair coses...


Però no ens quedem aquí. Som ambiciosos. Apuntem més enllà, més lluny. I el projecte creix amb escreix. Com creix la família i, de nou, ens hem mudat!

I després de la pandèmia...aquí seguim!

coronavirus made us do it icònic and co

Després del confinament i la pandèmia que ens va obligar a abandonar la nostra oficina ubicada al carrer Monterols, ens vam tancar a treballar des de casa. Però no era el mateix. Necessitàvem tornar a sortir, respirar aire fresc, crear un nou espai Icònic i plantejar-nos nous objectius i reptes de futur.


Enfocar Icònic cap a allò que ens havia fet créixer i que ens feia més feliços: el disseny gràfic; i tot el que l’acompanya: el Brànding, el packaging, les campanyes publicitàries, etc... A mitjans de 2022 ens traslladem a les oficines de REDESSA, un viver d’empreses molt ben equipat i agradable per treballar. Busquem algú que ens pugui ajudar a fer créixer l’estudi i especialitzar-nos encara més en l’àmbit del disseny. I apareix el Xavi.

El Xavi, l’engranatge


Escollir al Xavi ha estat un encert i una de les millors decisions que ha pres mai Icònic&co. Com el definiríem? Doncs que li agrada l’esport. Per ell, és una condició sine qua non per sobreviure. Volia ser Messi, però va decidir que córrer per la muntanya el compensava més que guanyar el Mundial. No vindria a ser Ferran Adrià però li agrada la cuina, el bon vi (també dissenyar etiquetes) i menjar bé. Quan veu una tipografia, per ell és com un plat: li agafen ganes de treballar-la, experimentar i utilitzar-la de forma mil·limètrica en el projecte més adequat. L’esforç i la constància no li és una obligació, sinó una condició innata. Li encanta visitar museus, llegir blogs de disseny gràfic i editorial i tenir cultura artística. Diu que la Bauhaus ho és tot, però sent de Reus, jo crec que es conforma amb la Casa Navàs. I a nosaltres ens encanta tenir-te amb nosaltres, Xavi!

___​

Ara que tornem a l’atac amb més força que mai, prepara’t perquè Icònic&co ha tornat al ring per continuar el combat. I l’exèrcit no para de créixer!

留言


bottom of page